ICC SERVIS TOTAL d.o.o.

ICC SERVIS TOTAL d.o.o. je tvrtka osnovana i registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu 22. kolovoza 2006. godine s ciljem pružanja usluga iz područja ugostiteljstva, te usluga profesionalnih čišćenja i održavanja. Sjedište, uprava i administracija tvrtke je u Zagrebu, a poslove obavlja na području Zagreba te u Osijeku i Karlovcu.
Tvrtka je specijalizirana za poslove tzv. outsourcing-a, tj. preuzimanja nematičnih djelatnosti klijenata, a vezano za poslove ugostiteljstva i čišćenja.
Trenutno poslujemo u sektoru ugostiteljstva na 13 stalnih lokacija (bistro-cateringa) a u sektoru čišćenja sa 23 klijenta. U ugostiteljstvu vršimo pripremu i podjelu hrane u prostoru i po zahtjevu klijenta. Čišćenje obavljamo od uredskih i stambenih prostora, javnih prostora trgovačkih centara do proizvodnih prostora u prehrambenoj ili metalnoj industriji.
ICC SERVIS TOTAL d.o.o. posjeduje svoje prostore (uprava i skladište), te svoj vozni park.

Pružanje usluga po svjetskim standardima je pokretački poriv ICC osoblja. Primjenjujemo svjetska saznanja za visoki standard usluga u Hrvatskoj, te shodno tome preuzimamo obvezu stalnog usavršavanja radnika. Po potrebi ICC preuzima zatečene radnike Naručitelja.

Vizija:
• Razvojem ICC-a doći u vodeću poziciju na tržištima na kojima nudimo naše usluge.

Misija:
• Pružiti potpunu uslugu zasnovanu na načelima poslovne izvrsnosti i vrhunske kvalitete, u skladu s očekivanjima naših kupaca i klijenata. Osnovu čine ljudi s posebnim znanjima i vještinama koje visoko cijene naši klijenti.
• Utemeljeni smo na principima organizacije koja uči i sposobnosti brze adaptacije turbulentnim utjecajima okoline.

Da bismo postizali, održavali i osnaživali sve te vrijednosti, obvezujemo se:
• zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obveze stalno se razvijati i usavršavati te se pridržavati propisanih pravila ponašanja,
• njegovati i razvijati partnerske odnose s dobavljačima,
• primjenjivati i poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2000,
• postavljati si ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve kvalitete.